Termeni si conditii de utilizare al site-ului bait.ro

Informatii generale


             Site-ul bait.ro se ocupa cu comercializarea online a consumabilelor pentru Imprimante, imprimante si periferice si este detinut de BAIT FAST COMPUTERS SRL, CUI RO30557411, J03/1120/2012 cu sediul social in str. Bradului, nr 2, Pitesti - Arges si punct de lucru in B-dul Libertatii, nr 11, cladire Complex 2, Pitesti - Arges.

            
              Pentru a putea vizita si plasa o comanda pe bait.ro trebuie sa fiti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa parasiti bait.ro. Continuarea accesarii site-ului reprezinta un accept al termenilor si conditiilor.

Garantia


             Consumabilele nu fac obiectul garantiei, totusi daca in termen de 12 luni , de la data achizitiei , apar probleme la consumabilul achizitionat de la noi , iar consumabilul nu prezinta urme cauzate de lovituri , fortari , socuri, lichide, expuneri la foc, utilizare neconforma , de pastrare în conditii improprii sau alte urme de interventie asupra produsului , noi va reparam sau inlocuim produsul cu conditia sa nu fie consumat mai mult de 30%.

Dreptul la retragere


             Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese


Consumabilele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Returul se face doar la consumabilele intacte sigilate.

             Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

             Daca va retrageti , vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

             Rambursarea se va face prin cont bancar in contul indicat de dumneavoastra in cel mai scurt timp dupa ce produsul/produsele ajung la noi.

             Costul returnarii produselor intra in sarcina dumneavoastra, iar produsele/ produsul trebuie sa ajunga la adresa noastra din B-dul Libertatii nr 11 , cladirea Complexul 2, Pitesti - Arges. Va rugam sa trimiteti coletele prin firme de curierat si nu prin posta, ei nu livreaza direct la adresa si o sa se intoarca la dumneavoastra coletul.

             La solicitarea dumneavoastra putem trimite noi firma de curierat pentru a ridica coletul de la dumneavoastra , urmand sa deducem din suma de rambursat valoarea transportului de retur in valoare de 20 lei.

Pentru Pitesti returul produselor se va face gratuit de catre noi.

Procedura Retur


             Pentru a solicita un retur va rugam sa ne trimiteti un email la contact@bait.ro cu solicitarea dumneavoastra cuprinzand un numar de comanda sau numar de factrura si produsul pe care doriti sa-l returnati (Atentie produsul trebuie sa fie sigilat).

Descarca Formularul de Retur (.pdf)

Dupa primirea solicitarii , in cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru a stabilii pasi urmatori.

Product added to wishlist
Produs adaugat pentru comparare

Pentru buna functionare a site-ului te rugam sa accepti utilizarea cookie-urilor. Cand vizitezi un site web, acesta poate stoca informatii in browser-ul tau, mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre tine, despre preferintele tale sau despre terminalul tau (computer, tableta sau mobil), Aceste informatii sunt utilizate pentru o experienta placuta de navigare