Multifunctional laser monocrom...
Multifunctional laser monocrom...

Multifunctional laser monocrom Brother DCP-1622WE, A4

DCP1622WEYJ1
Ultimele produse in stoc
699,99 lei
cu TVA

 Multifunctional laser monocrom Brother DCP-1622WE, A4

Descriere

Descriere

Multifunctional laser monocrom Brother DCP-1622WE, A4
 
Acest multifunctional wireless stilat, compact si fiabil ofera o alternativa economica pentru grupuri de lucru mici ce doresc imprimari de calitate la un cost redus. Utilizeaza un cartus de toner de 1500 de pagini cu care puteti imprima mai mult la un cost mai mic!
Avand retea wireless integrata si posibilitatea de a imprima de pe dispozitive mobile, DCP-1622WE ofera un raport performanta-pret excelent.
 

DCP-1622WE imprimanta multifunctionala laser mono wireless compacta si economica

Aceasta imprimanta multifunctionala laser mono combina capabilitatile de scanare si copiere intr-un echipament accesibil si compact cu conectivitate wireless, facandu-l ideal pentru birouri mici sau acasa.
Usor de configurat si utilizat, imprimanta include o tava de 150 de coli si cartus usor de inlocuit de 1500 de pagini foarte economic.
 

Caracteristici:

- Imprimare, copiere si scanare;
- Retea Wireless;
- Toner de capacitate mare de 1500 de pagini;
- Viteza de imprimare de 20 de pagini pe minut;
- Hi-Speed USB 2.0;
- Ecran LCD 16 caractere x 2 linii.

Detalii ale produsului

1 Obiect

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Produs adaugat pentru comparare

Pentru buna functionare a site-ului te rugam sa accepti utilizarea cookie-urilor. Cand vizitezi un site web, acesta poate stoca informatii in browser-ul tau, mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre tine, despre preferintele tale sau despre terminalul tau (computer, tableta sau mobil), Aceste informatii sunt utilizate pentru o experienta placuta de navigare